Secondary Menu 2

Empty

Total: 0,00 €

Languages

De vierhoekhoeve

De hemel voor dreumesen, vlakbij Gent.

Koetjes melken, geitjes knuffelen, hartje ophalen op de speeltuin. Ruiken, voelen, gek doen, in een ‘niets moet, alles mag’-sfeertje. Het leven zoals het is ... op de boerderij, bij de familie De Sutter.

vierhoekhoeve - geit - be my honey

De feestzaal en het hoeveterras, een absolute aantrekkingspool in summertime, trakteert op artisanaal lekkers. Zelfgemaakte rauwmelkse kazen, versgedraaide ijsjes, biertjes voor de goesting, huisbereide zoete zondes, allemaal met veel liefde voor de natuur en voor jou bereid, vers van de koe, recht uit de boomgaard. In onze kazen proef je liefde voor het ambacht,maar vooral de volle smaak van rauwe melk. Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks uw kazen in de hand. Dit geduld moet u proeven…

Elke bereiding is het resultaat van ambachtelijke kennis, aangevuld met originele en trendsettende creaties. Beestige feestjes, ook daar hebben wij een patent op. Communies, verjaardagen of babyborrels zijn hier steeds origineel en supercool, altijd eerlijk en heerlijk, het devies van De Vierhoekhoeve.

Ook jouw verenigingsgroep (met de bus, op de fiets of te voet) wordt hier met open armen ontvangen, een hartelijke rondleiding, genieten van ambachtelijk lekkers, of aanschuiven aan onze hoeve-smullers-tafel. O ja, ook bedrijven kunnen op onze unieke locatie probleemloos terecht voor seminaries, opleidingen, personeelsfeesten, events, ... wedden dat ‘den buiten’ opnieuw het kind in jou naar boven haalt?

locatie: 
Brielstraat 71, 9860 Gijzenzele

WEBSHOP HIGHLIGHT

Webshop Highlights