Secondary Menu 2

Empty

Total: 0,00 €

Languages

BE2BE

BE IN JE BEDRIJF

BE IN JE BEDRIJF
 
Maak van uw groene, duurzame en ecologische imago een beleving voor medewerkers en klanten. Samen met u bepalen we de ideale locatie voor het plaatsen van twee of meerdere bijenkasten op uw bedrijfsterrein. Omdat onze bijen geselecteerd worden op hun zachtaardige karakter zullen zij een originele, veilige en ecologische meerwaarde zijn voor uw bedrijf en uw medewerkers.
 
Uiteraard versterken deze bijen niet enkel uw ecologische imago door zeer ijverig te werken aan het produceren van honing…ze delen deze ook graag met u! Een groot deel van de honing die we op uw terrein oogsten, wordt in onze iconische verpakkingen gegoten zodat u hiermee ook uw medewerkers, partners en klanten kan plezieren. Wij streven met dit initiatief naar de participatie van bedrijven in het vergroten van het ecologische bewustzijn. Het bedrijf dat zich hiervoor het meest engageert krijgt van ons een passende award.

Bedrijven met BE my Honey Kasten of producten.

HORECA

HORECA

De vraag van de consument naar eerlijke, natuurlijke en gezonde voeding is allang geen trend meer. Het verhoogde bewustzijn over de oorsprong en de meerwaarde van ons eten is dagelijkse kost geworden en weegt ook door bij de keuze van het restaurant voor zaterdagavond.

Als horeca uitbater of kok weet u beter dan wie ook, dat natuurlijke producten een veel grotere voedingswaarde hebben dan hun artificiële, commerciële afgeleiden. Echte honing is niet enkel een zeer goede suikervervanger, ze is ook een bron van smaak en inspiratie voor veel gerechten. Ook bij de koffie of de thee is het serveren van échte honing in een originele verpakking een zeer gewaardeerde en originele meerwaarde voor uw gasten.

BE my honey werkt nauw samen met enkele top-chefs om de toepassingen van honing in de keuken verder te ontdekken. Graag delen we deze kennis met u tijdens onze jaarlijkse Foodpairing & Tasting sessies. Hou zeker ook onze website in de gaten voor verrassende recepten!

AGRICULTUUR

AGRICULTUUR

Geen betere bestuiver als de honingbij, daar zijn we allen van bewust.

Reserveer hier uw kasten (via het formulier) voor de komende bloesem en verzeker u van een goede bestuiving van uw gewassen!

EDUCATIEF

EDUCATIEF
Scholen

Een les over bijen wordt zoveel leuker wanneer je ze echt in actie kan zien, wanneer de uitleg gegeven wordt door een echte imker – in imkerspak – en natuurlijk wanneer je ook het eindproduct mag proeven! Bijen en honing zijn zo divers en een geweldig onderwerp om kinderen van alle leeftijden mee kennis te laten maken. Het wordt vaak onderschat hoe essentieel de bijdrage van zo’n klein diertje is voor het voortbestaan van onze wereld. Uw leerlingen zullen zeker onder de indruk zijn!

Deze ervaring wordt in overleg met u aangepast aan de leeftijd en het niveau van de leerlingen. Wij komen met veel plezier bij u in de klas of verwelkomen jullie op één van onze locaties waar de bijen het hele jaar door actief zijn. 

Lezingen en gastcolleges

De bijenwereld, we hebben er allemaal ons idee van, maar klopt dit beeld wel met de werkelijkheid? Waarom zijn bijen zo nuttig en hoe kunnen we de bijenpopulatie in stand houden? Zijn bijen echt essentieel voor de biodiversiteit? Kan de mens overleven zonder bijen op deze blauwe planeet?

Lezingen en gastcolleges kunnen volledig op maat gemaakt worden zodat ze perfect aansluiten op uw thema en doelpubliek. Uiteraard zijn onze gastcolleges altijd erg interactief en laten we de deelnemers graag zelf ondervinden hoe divers honing kan smaken.